Чемпіонат України серед юнаків та дівчат до 13 років

Сьогодні, 24 жовтня, розпочався чемпіонат України серед юнаків та дівчат до 13 років. Який любʼязно прийняли в місті Хуст, Закарпатської області. У цьому заході приймають участь 167 спортсменів.

Вже з 10ї ранку юні спортсменки боролись за нагороди та показували свої найкращі результати. В перший день змагань виступали дівчата вагових категорій 32, 36, 40, 45 та 49 кг. 

На офіційному відкритті змагань були присутні:

мер міста Хуст Володимир КАЩУК,

Перший суддя міжнародної категорії в Закарпатській обл. Василь ДЕЯК,

Головний суддя змагань Михайло КЕМІНЬ,

Представники бізнесових структур, які активно підтримують важку атлетику Хустщини.


«Мене переповнюють емоції від того що ми приймаємо такі важливі змагання для дітей у нас, в Хусті. Дякую нашим ЗСУ за те, що ми можемо тут зараз бути присутніми на цьому заході і святі для дітей. Також цей захід був би не можливий без підтримки Президента Федерації важкої атлетики України Олександра ГЕРЕГИ, щиро дякуємо йому за вагомий вклад у спортсменів, у збройні сили та у нашу країну» - мер міста Хуст Володимир КАЩУК.

«Ці змагання - перший, важливий крок для дітей у важкій атлетиці. Бачу в залі багато батьків, які приїхали сюди підтримати своїх дітей, це дуже надихає! Бажаю успіхів і перемог усім учасникам змагань.» - державний тренер України з важкої атлетики Віктор СЛОБОДЯНЮК.

«Вітаю вас всіх на Хустщині. Вперше за роки незалежності в нас змагання такого рівня. Бажаю щоб кожен учасник досяг тих успіхів на які готовий. Оголошую Чемпіонат України з важкої атлетики серед юнаків та дівчат до 13 років присвячений ЗСУ офіційно відкритим» - Михайло КЕМІНЬ.

Борис ЛОБКО зачитав привітання юних важкоатлетів зі знаковою подією від Президента федерації важкої атлетики України, народного депутата України - Олександра ГЕРЕГИ.

Також урочисто привітали Юлію Шимечко з днем народження!

З такими промовами були відкриті змагання. Деталі про виступи спортсменів будуть згодом. А поки подивіться невеликий фотозвіт про сьогоднішній день!
Фото: Іван Опаленик