Нагородження спортсменів в Олімпійському домі

Національний олімпійський комітет України в Олімпійському домі нагороджував переможців конкурсу «Найкращий спортсмен місяця» та їх тренерів за за підсумками серпня і вересня 2023 року!

Кращою спортсменкою вересня стала Каміла КОНОТОП, та її особистий тренер - Валерій НІКУЛІН - кращим тренером вересня. Перемогу в конкурсі Каміла здобула завдяки своєму неперевершеному виступу на чемпіонаті світу з важкої атлетики, який відбувався 4-17 вересня в Ер-Ріяді, Саудівська Аравія.

Президент НОК Вадим Гутцайт подякував Президенту федерації важкої атлетики України  Олександру ГЕРЕЗІ за підтримку спортсменів, розвиток спорту в Україні, плідне партнерство з НОК, та за зовнішню політику щодо питання недопущення спортсменів Росії та Білорусі до міжнародних змагань!

«Не потрібно перемагати інших, найголовніша перемога - перемога над собою, своєю психологією! Чудові результати у важкої атлетики - і юніорські медалі і доросла медаль з чемпіонату світу. Каміла третя в рейтингу світу на участь в Олімпійських іграх в Парижі. Це дуже приємно, та надихає не зупинятись! Тримаємо кулаки та бажаємо успіхів у підготовці!» - зазначив Вадим ГУТЦАЙТ у своїй привітальній промові.

«Я взагалі не перестаю захоплюватись ентузіазмом і великою енергією яку наш Президент НОК виділяє в наш український спорт. Ви дійсно пане президенте згадали нашу розмову про перемовини з президентами міжнародної та європейської федерації важкої атлетики. Дійсно потрібно керівникам федерацій їздити і говорити особисто. Жодний зум ніякого успіху не принесе. Агресор має бути відсторонений від змагань.
    А що стосується спорту - ми його підтримували, підтримуємо і будемо підтримувати!» - Олександр ГЕРЕГА.

У своїй промові, за свої досягнення Каміла подякувала особистому тренеру Валерію НІКУЛІНУ, Головному тренеру національних збірних команд з важкої атлетики Юрію КУЧІНОВУ, та СК «Епіцентр».

Каміла Конотоп отримала особливу відзнаку з рук президента НОК України Вадима Гутцайта - посвідчення про присвоєння їй звання «Заслужений майстер спорту України».

На заході також був присутній комерційний директор “INTERSPORT” - Айварс Бунде, який нагородив переможців конкурсу подарунковими сертифікатами.

Фотозвіт із заходу можна подивитись в наших соціальних мережах і також у фотогалереї

Фото: Пресслужба НОК