КУБОК УКРАЇНИ з важкої атлетики памʼяті Героя України Д. Лабунського

10 вересня, у Вінниці розпочався Кубок України з важкої атлетики пам?яті Героя України Дениса Лабунського. Ці змагання проводяться на честь Героя України, який загинув, прикриваючи побратимів. У змагань візьме участь близько 250 учасників з різних областей.

У Вінниці вже давно не було такого масштабного важкоатлетичного заходу. 

«Ідею провести такий захід ми довгих дев’ять місяців обговорювали з почесним президентом федерації важкої атлетики Вінницької області Ігорем Любарським та дружиною загиблого Героя Тетяною Лабунською. Ми цей чемпіонат робимо в першу чергу для батьків Дениса, для його дружини, щоб вони знали, що ім’я Дениса Лабунського не забудуть, а його героїчна смерть увійде в історію вітчизняного спорту», - наголошує головний суддя змагань Костянтин Соцков. Усі перемоги на Кубку України будуть присвячені Денису Лабунському.

На відкритті змагань були присутні близькі, друзі, та почесні гості - представники: ФВАУ, Федерації важкої атлетики Вінницької області, Вінницької ОДА, та інших організацій.

Кубок триватиме до 14 вересня включно. Перші два дні змагаються жінки, 13 та 14 вересня – чоловіки.

"Цей кубок є відбором для збірної команди України на Чемпіонат Світу, який відбудеться у грудні в Бахрейні. Підготовка непогана. Є дещо невеличкий спад в результатах, але сподіваємося, що до грудня вони наберуть спортивну форму", — зазначив голова суддівської колегії Валентин Олешко.