КАМІЛА КОНОТОП на ІГРАХ ХХХIII ОЛІМПІАДИ

   Каміла Конотоп - єдина представниця важкої атлетики на Олімпійських Іграх 2024 завершила свій виступ, встановивши Олімпійський рекорд у вправі ривок.
   23-річна Каміла, представниця Харкова змагалася у ваговій категорії до 59 кг і в підсумку не змогла завоювати медаль, через травму отриману під час виступу, посівши сьоме місце з результатом 227 кг за сумою двоборства.

   В ривку Каміла успішно виконала спробу вагою 104 кг, під час підняття штанги вагою 106 кг, Каміла отримала травму після якої подальший виступ був на грані зриву.

   Але Каміла показала справжню незламність, проявила силу волі та все ж таки вийшла на поміст в поштовху. Виконавши перший підхід на 123 кг вона зафіксувала себе в турнірній таблиці. Але нажаль далі нестерпний біль не дав показати свої можливості. 

   «Каміла була готова на олімпійську медаль. Те що відбулося, ніхто не міг передбачити» - сказав головний тренер збірної команди України Кучінов Юрій

   Нагадаємо, що Конотоп – абсолютна чемпіонка Європи з важкої атлетики. В лютому на континентальній першості у Софії (Болгарія) Каміла виграла одразу три золоті нагороди: в ривку, поштовху та за сумою двоборства.
Каміла є триразовою абсолютною чемпіонкою Європи з важкої атлетики (2021, 2023, 2024).

   Висловлюємо вдячність і підтримку нашій спортсменці! Швидкого відновлення та подальших перемог!