Засідання тренерів та суддів ЧУ серед кадетів до 17 років

Тренери, судді та представники команд зустрілись на засіданні для обговорення подальших змагань. Вже завтра розпочнеться Чемпіонат України серед кадетів до 17 років, на якому буде проведено відбір до Чемпіонату Світу серед кадетів.

Віктор Слободянюк - державний тренер з важкої атлетики привітав усіх присутніх із спортивним святом для кожного. "Наші юні спортсмени це наша майбутня олімпійська надія, які будуть змагатись за вищі нагороди чемпіонату для того щоб потрапити на Чемпіонат Світу серед кадетів, який відбудеться у м. Ліма (Перу) в травні".

Також на засіданні був присутній Головний тренер збірних команд України - Кучінов Юрій Павлович. Він нагадав про важливість дотримання спортсменами антидопінгових правил та про нововведення в антидопінгових правилах щодо розподілу ризикових країн. "В нас дуже талановита молодь і тренери і я хочу щоб кожен розкрив свій потенціал. Щоб наш вид спорту залишався в приорітетних і щоб надалі ми мали змогу проводити такі змагання на такому рівні!"

Головний суддя змагань - Авраменко Андрій Миколайович привітав усіх учасників змагань на Волинський землі та побажав потужних результатів, успіхів спортсменам, командам та тренерам!

Були обговорені нагальні питання по Чемпіонату та відбору спортсменів на міжнародні змагання. Завтра розпочинаються змагання у вагових категоріях 40, 45, 49, 55 кг серед дівчат. Слідкуйте за новинами:)